Samen sterker door het leven!

    

proefmaand

online check

contact

Hier staan wij voor:

Sport & Slankstudio staat voor begeleid sporten en het behalen van persoonlijk succes. 

Wij zullen jou zo goed mogelijk coachen naar het doel die jij wilt behalen. Onze slogan is dan ook: SAMEN STERKER DOOR HET LEVEN want samen kunnen wij ervoor zorgen dat jij jouw doel(en) behaalt. Uw probleem gaan wij samen aanpakken.

Hoe doen wij dat?
We hebben eerst een advies gesprek zodat we goed kunnen afstemmen op jouw probleem.
Dan maken wij een op maat gemaakte training zodat u VEILIG en doelgericht kunt trainen. Ook hebben wij een uniek voedingsprogramma die we kunnen inzetten zodat uw lifestyle in 1 klap aangepakt wordt.

Wat onze klanten zeggen

Een echte aanrader, goede sfeer en top begeleiding! Ik ben van nature geen fitness beest maar hier is het echt leuk om te sporten.

Alex

Een hele leuke en gezellige sportschool waar je begeleiding krijgt en ze streven naar fit en gezond en wat jou doel is 😃👍🏻, er worden ook steeds activiteiten georganiseerd en dat is leuk.

Dyana

Lekker gesport op de milon circel. Ik vind het prettig om op afspraak te sporten dat is voor mij een stok achter de deur. En wat ook prettig is, is de begeleiding. Er wordt goed op je gelet.

Els

Wat is jouw persoonlijke doel?

Figuur & gewicht verlies

Lukt het niet om af te vallen? Wil jij aan jouw figuur werken en vetmassa kwijtraken? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Wij hebben een uniek train en voedingsprogramma dat uw probleem gaat oplossen. Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefmaand te claimen!

Klachten verminderen

Last van gewrichten, knie, rug, schouders, heup of andere delen delen van je lichaam? Onze trainingswijze is dan perfect voor jou. Onze trainingswijze is namelijk bedacht door therapeuten en artsen om zo veilig mogelijk te kunnen trainen om zo de spieren sterken te maken. Wil je een maand proberen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefmaand te claimen!

conditie opbouwen

Wordt je moe van trappen lopen? Vind je het lastig om na het werk nog dingen kunnen doen omdat u bijna geen fut meer heeft? Wil je meer conditie opbouwen voor bijvoorbeeld een wedstrijd? Onze trainingswijze kan jou hiermee helpen. Door een 35 minuten workout ga je zien dat je op alle vlakken sterker wordt! Wil je een maand proberen? Start dan nu en claim jouw gratis proefmaand hieronder!

Body in balans

\

LEKKERDER IN JE VEL MET SLECHTS 35 MINUTEN TRAINEN

\

MINDER STRESS EN FYSIEKE KLACHTEN

\

VOEDINGSPLAN OP MAAT

\

MEER INNERLIJKE RUST

Ja, ik wil mijn persoonlijk succes! 

Al meer dan 5000 mensen gingen je voor.